Nieuw in 2017: Appelabonnement

In samenwerking met Hoeve de Heivelden uit Boekel bieden we vanaf januari 2017 het appelabonnement aan. U ontvangt wekelijks 3 kg appels voor de vaste prijs van € 7,50 per week.

In de boomgaard van Hoeve de Heivelden worden op biologische wijze vele verschillende oude appelsrassen geteeld. Hun website is zeker een bezoekje waard: http://hoevedeheivelden.nl/

We verwachten tot maart het appelabonnement te kunnen leveren. 

Reacties (8)

Een leuk idee maar hoeveel mensen maken drie kilo appels per week op? Ik zou aan 1 of 1,5 kilo per week al genoeg hebben (een half abonnement zeg maar).

Ik denk dat u daar wel gelijk in heeft, maar dit is de manier waarop de appelteler het aan wilde bieden. Misschien dat het in de toekomst flexibeler wordt.

 

Voor ons geldt ook: goed idee, maar die hoeveelheid gaan we niet op krijgen.

Wij willen het toch proberen, ook al vinden we 3 kilo teveel. eens uitproberen of dat lukt met appeltaarten, gebakken appeltjes, appelmoes en wat er nog meer te verzinnen is met teveel appels... 

Als het inderdaad per kilo kan gaan, dan ben ik meteen van de partij!

Aangezien de appelabonnementen waarschijnlijk maar tot maart gaan lopen, houden we het voor de winter zoals we het nu doen.

Als het nieuwe appelseizoen begint, waarschijnlijk augustus / september dan gaan we het met meer keuze aanbieden.

Ik ben op zich geinteresseerd, maar ik heb geen zin om drie kg appels per week weg te werken.  En eerlijk gezegd is een kostenpost van 30 euro per maand aan appels me ook een beetje te gortig. Dan moet ik op ander fruit gaan bezuinigen. Is het mogelijk die drie kg om de week af te nemen? En krijg je iedere keer dezelfde appels, of steeds een ander ras?

Zoals gezegd: we zullen in het nieuwe appelseizoen met een beter en flexibeler appelabonnement komen.

Gebouwd met Drupal